keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Koko perheen tapahtumassa kerätään rahaa Pelastakaa Lapset Kemijärvelle

Kiitos näissä merkeissä!



Uudelleen perustetun Isokylän Pallo-Poikien toiminta-ajatus hyvänmielen levittämisestä näkyy heinäkuun 29. päivä järjestettävän IPP Cupin ohjelmassa. Päivätapahtuma, joka alkaa puolen päivän aikaan Pöyliövaaran keskuskentällä, on tarkoitettu koko perheelle. Lapsille on tarjolla pomppulinnaa, ongintaa, keppihevosratsastusta sekä paloautoon tutustumista. Vanhemmat ja isovanhemmat voivat puolestaan turnauksen pelien seuraamisen lisäksi tavata vanhoja tuttuja kasvoja ja muistella vaikkapa maineikkaan IPP:n urotekoja vuosien varrelta.

Tapahtuman, johon on ilmainen sisäänpääsy, tarkoituksena on hyväntekeväisyys. Onkin toivottavaa, että paikalle saapuvat varaisivat taskunpohjalle muutaman kolikon Pelastakaa Lapset Kemijärven tukilippaaseen pudotettavaksi. Rahat menevät paikkakunnan vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäynnin ja harrastusten tukemiseen. Myös IPP:n pelaajat aikovat kerätä joukkueen pelaajien kesken kolehdin hyvään tarkoitukseen ja haastavat muutkin turnauksen joukkueet toimimaan samoin. Lisäksi IPP on kerännyt rahaa hyväntekeväisyyskohteelle jo ennakkoon talven aikana IPP-pipoja myymällä.

Päivätapahtuman ja pelien jälkeen iltaa jatketaan aikuisille tarkoitetuilla tansseilla VPK-talolla. Illan aikana lavalle nousevat sekä tanssiyhtye Duuriseiska että rokkibändi Laskuteline. Pääsylippu VPK-talolle on 12 euroa. Lipputulotkin lahjoitetaan täysimääräisenä Pelastakaa Lapset Kemijärvelle. Lippuja tansseihin voi ostaa ennakkoon jo päivätapahtuman yhteydessä keskuskentällä.

Tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista ilman tärkeitä tukijota. IPP haluaa kiittää Kipa Kujala Oy:tä, Kemijärven Taksikeskus Oy:tä, JanLa Oy:tä, Koillis-Teräs Oy:tä, Pyhähippua, K-Supermarket Pohjantähteä, Juhan Auto Oy:tä, AN Personal Trainingia, Helsinki Thaiboxin Clubia, Pohjoista Värisilmää, JP Moniala Oy:tä, VP-Service Oy:tä sekä Veikkausta, jotka ovat jo tässä vaiheessa (tilanne 14.6.2017 mennessä) osoittaneet tukensa tapahtumalle. Joidenkin muidenkin yritysten kanssa neuvotteluita on käyty ja toivottavasti tukijoita saadaan vielä lisää. Lisäksi IPP kiittää nöyrästi muutamaa nimettömänä pysyttelevää tukijatahoa, joka on halunnut pyynteettömästi tukea sekä seuran perinteitä että valitsemaamme hyväntekeväisyyskohdetta ilman näkyvyyttä.

Pelastakaa Lapset Kemijärven tukemisen ja IPP:n perinteiden kunnioittamisen lisäksi tapahtumassa halutaan satsata myös jalkapalloilun tulevaisuuteen paikkakunnalla. Kemijärven jalkapallon nykyistä lippulaivaa tapahtumassa voi tukea herkuttelemalla kanttiinin tuotteilla sekä osallistumalla KP-55:n järjestämiin arpajaisiin. Kaikkien kannattaa siis suunnata Kemijärvelle 29.7., kun “Tunturituuli” puhaltaa lempeämmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti